Hem » Mitt liv » Trötter

Trötter

1 december 2008

Ah en händelserik helg… jobbade som en galning på Öb i lördags, gjorde en dagskassa på 55000 på fyra timmar, helt galet vad folk handlade, full fräs hela tiden och det hjälpte inte direkt att jag var lite bakis från aktiv festen. En dag som resulterade i en väldigt slut Maria, men som tur var så hämtade min kära Stefan och hans kära mor mig efter jobbet vid 17 för att susa iväg till Haninge där en härlig middag väntade. Så efter en powernap på soffan dinerade vi magnifikt.

Fint med de nya kuddarna, vi höll på att bli galna på det som var förut...*pluspoäng till de snygga apelsinerna ;)*

Söndagen var nästan ännu mer ansträngande än lördagen… jag och Stefan var på IKEA…på en löningssöndag…bah, vi måste vara galna sa Stefans pappa…hehe och ja! det var grymt med folk, men kul ändå, tills jag höll på att falla ihop i ett hörn av hunger. Men det löste sig det också =)

Vi kom i alla fall hem med en byrå, lampa, sockerströare, handdukar, saltbehållare, tvättkorg, nya kuddar till soffan, skål, ramar mm och 2400kr mindre…vansinnigt vad kul det är att shoppa =)

Idag har jag varit väldigt duktig och börjat så smått ta tag i min (apomotiverande)uppsats som jag ska skriva den närmsta månaden…lånade en massa böcker på bibblan, med Disneys kort kan tilläggas eftersom studentexpen har skittider…missade med 7min *morr*

...den har en fin och praktisk liten spegel i locket också

Vår nya byrå

Vår nya fina malm byrå...

…känns skönt att börja komma igång i alla fall energin inför denna uppsats har kanske inte varit på topp. Nu måste jag dock gå och sova så att jag kan läsa de underbara böckerna jag lånade idag.

2 kommentarer to “Trötter”

  1. Tack så innerligt mycket att jag fick lägga beslag på översta lådan med plats för min fingrejjor och accessoarer, märkte när jag packade att jag har för få klockor. En kille på jobbet säger att klockan är mannens viktigaste accessoar. Synd bara att det inte finns så många snygga och att de är sååå dyr!

    Puss i pannan

  2. Har du snott min duk elelr?! =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)