Hem » Mitt liv » Tråk tråk väder

Tråk tråk väder

22 december 2008

Ibland måste jag anstränga mig för att rättfärdiga varför jag bor i denna tråkiga del av sverige speciellt så här två dagar innan julafton. Jag var faktiskt på ett ganska bra humör tittade på TopModel 11 och slog in lite julklappar, men så slog tanken mig att man kanske skulle ta en promenad och jag gjorde misstaget att titta ut genom fönstret…duhhhhpc220281

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ regn och grötgrå himmel. SKA DET VARA SÅ UNDRAR JAG BARA!!!!!!!!

Blev plötsligt deprimerad och längtade hem till ullig snö och pulkbackar. Varför måste det vara så pissigt väder, man får ju självmordstankar av detta tråk. Det är faktiskt jul snart. BLÄ BLÄ BLÄ. SKRÄP säger jag bara

2 kommentarer to “Tråk tråk väder”

  1. Åker du inte norröver och firar jul då?
    Här är det vitt och fint!

  2. Jo jag ska det men inte förrän på annandagen åker vi, så jag måste leva med detta skitväder

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)