Hem » Bästa tipsen » The Mist-Bra rysare

The Mist-Bra rysare

13 december 2008

Bästa Tipsen

Vill ni se en film som får nackhåren att resa sig så se The Mist. Den är baserad på en Steven King novell, så det kan ju inte gå fel. Jättebra tyckte jag, kanske lite sci-fi fånig ibland. Den har intressanta poänger om hur galet  människan kan reagerar i olika situationer.

Dessutom ganska uppfriskande med en film som inte har ett alldeles rosenrött slut. Se den och kommentera vad ni tyckte…..pretty please

the-mist

4 kommentarer to “The Mist-Bra rysare”

  1. Lagt till på Lovefilm nu! =)

  2. Det tycker jag du gör rätt i!

  3. Den såg jag med Martin.. Jag gillade inte slutet.. :O

  4. Hu vilken rysare 😯 Jag gjorde misstaget att se den själv igår kväll, för jag mindes fel och trodde den bara var en thriller…laddade ned den för någon vecka sen och mitt minne är ju tyvärr kasst =/ Den var läskig. Tänkte ägna den ett blogginlägg senare idag.

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)