Hem » Mitt liv » Tåggung

Tåggung

4 december 2008

Mysigt på tåget med min bubbis

Så sitter vi här på tåget och myser…

*nästa uppehåll Uppsala, Uppsala om ett par minuter*

… har precis mumsat i oss kyckling pasta sallad, vår matnärviåkertillSundsvall klassiker. Fast hör och häpna så hade jag inte fetaost i denna gång utan spejsade till det med chevreost istället. Det blev väldigt gott faktiskt.

Jag tycker om att åka tåg, eller vara på resande fot överhuvudtaget, känslan av att vara i rörelse och påväg någonstans är ganska skön för en rastlössjäl. Dock brukar jag ha en förmåga att lessna sista halvtimmen, då börjar det oftast krypa i knäna.

Färdlektyren denna resa blir en kursbok, inte lika mysigt som att läsa Isfolket (håller på med den 47 böcker långa serien nu, jättebra och spännande) men det måste ju göras. Ett bra sätt att fördriva tiden dock och man få ju samtidigt något vettigt gjort.

Synd att det är så mörkt ute, man ser inte speciellt mycket genom fönstren

2 kommentarer to “Tåggung”

  1. Åh, Isfolket är juh så in i helvete bra!
    Om du inte läst Häxmästaren måste du göra det också. :)

  2. Ja jag vet det är så härligt mystiskt och romantiskt. Häxmästaren det måste jag lägga till min lista =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)