Hem » Mitt liv » ojojoj

ojojoj

10 december 2008

måste börja med att ursäkta för att jag inte skrivit på ett tag, men det har varit lite körigt (Stefan sa att om man bloggar måste man skriva så :mrgreen: )

Sittningen var skoj, om man bortser från alla idioter som inte kunde hålla tyst och lyssna. Fattar inte vart alla dessa skräniga människor tinat fram ifrån. Vissa trodde att det var temat: Det var bättre förr, som triggade folk. Jag kan dock tycka att man fortfarande kan bete sig även fast man ska gå an om att det var bättre förr.

Jag hade i alla fall trevligt innan på förfesten hemma hos oss och på efterfesten, vi dansade till en massa sköna 90tals hits.När de stängde bestämde vi oss för att åka på donken och käka cheeseburgare…mums.

Oturligt nog så bröt helvetet lös, eller det var kanske att överdriva snarare så att helvetet däckade :shock:. En kompis blev typ medvetslös, vi trodde glatt att hon bara som när vi bar henne ut ur bussen men upptäckte snart att så inte var fallet. Helt okontaktbar, väldigt otäckt, så där står vi ett gäng fulla studenter med panik. Vi ringde i alla fall polisen…fick vänta as länge… de gjorde bedömningen att en ambulans behövdes…vi fick vänta ASlänge *morr* vi funderade alla över hur det kan komma sig att man ska vänta så länge på en ambulans, inte precis som att vi bor i den norrländska urskogen där närmsta ambulans och sjukhus finns 40mil bort. Till slut kom den i alla fall, jag och en till följde med till sjukhuset.

Phu tänkte vi, men så otrevliga som personalen var där kan man kanske tycka att det hade varit bättre att vi stannat ute i kylan på fridhemsplan. De var helt sanslösa, oengagerade och sura, kändes som att vi var i vägen. Så får ni välja så åka inte till St Görans sjukhus om ni vill bli väl bemötta.

Min kompis vaknade till slut, efter några toabesök och sporadiska kramp liknande anfall, väldigt läskigt tyckte vi, trodde hon hade nån inre kramp men när hon vaknade visade det sig att det var sendrag i vaden. :grin:

Så efter ytterligare en encounter med en sur sköterska skrev min polare ut sig själv och vi vandrade ner till fridhemsplan och åt cheeseburgare på donken. De hade som tur var öppet.

Mycket konstig kväll, jag var hemma vid halv sex, otroligt trött. Hade varit så orolig.

Igår satt jag hela dagen i soffan och tittade på tv. Såg en film som jag kan rekomendera starkt The Mist, väldigt bra och gastkramande. SE DEN!!! Sen kom stefan hem med bakismat och vi manglade första säsongen av Gossip Girl :mrgreen:

2 kommentarer to “ojojoj”

  1. Jag hörde om det där… otäckt… 😯

  2. Helt sjukt, tur att vi var två som följde med annars hade det nog varit ännu värre

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)