Hem » Mitt liv » nattlig fundering…tankar som fladdrar

nattlig fundering…tankar som fladdrar

4 december 2008

….*kom och tänka på det att det här med att blogga är egentligen ganska radikalt och jag visar mig väldigt naken för alla att se och bedömma. Underligt att man gör det…

Låg och tänkte på mitt tidigare inlägg idag, där jag skrev att jag alltid varit något av ”the strong and silent type” och kände att det på något sätt inte stämde eftersom jag är ganska passionerad i mina känslor, när jag är glad är jag väldigt glad och när jag är arg gnistrar det. Dock tänkte jag också på att när det gäller de djupa jobbiga känslorna är jag som en mussla, ”the strong and silent type” helt enkelt, är väl därför jag alltid tyckt om att skriva vad jag känner i dikter och dagböcker.

Även om jag kan känna att det är lite jobbigt att ni som läser faktiskt läser och ser mig så naken är det på något sätt mer tillfredställande att veta att någon kan läsa det än om jag skulle skriva det i en fysisk dagbok med lås. Kanske är det så att detta är ett mer säkrare sätt att uttrycka mig. Jag vet att någon läser och känner med mig, men jag slipper uthärda huvuden på sned och medlidande. På något sätt är det som att jag kan uttrycka hur jag känner utan att jag behöver prata om det*…

…så nu var det slut på nattliga bryderier för den här gången…

Inga kommentarer to “nattlig fundering…tankar som fladdrar”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)