Hem » Mitt liv » mariasblogg.nu

mariasblogg.nu

10 december 2008

Jag har fått ett alldeles eget domännamn….coolt va:grin:…tur att jag har en sån gullig plupp som kan fixa min blogg så att den blir fin. Håller på att tjata på honom om en massa features :mrgreen:

Har faktiskt fått en del gjort idag, läst en massa till uppsatsen och tränat…duktig flicka…dock började jag må illa under träningspasset, så jag var tvungen att ta det lite  lugnt och ställa mig längre bak…jag hatar att stå längst bak, man ser knappt ledaren eftersom det alltid är någon annan som viftar i otakt eller åt fel håll:evil:…tänk om alla bara vore lika perfekt som jag :wink:

Imorgon ska vi fira vår bemärkelse dag som var i söndags (har bestämt oss för att låssas att vi blev tillsammans den 7e istället för den 8e, eftersom vi förlovade oss den 7e…ja vi är lite knäppa :razz: ). Kommer bli super imorgon, har fått veta vad stefan planerat nu. Först middag på den nyaste restaurangen (i vår favvo F12 gruppen) Le Rouge, franska mat och romantik, sen ska vi gå på The Producers på China teatern. MIN fästman vet verkligen hur man skall underhålla mig…

så nu klappar vi alla händerna för stefan *klappklappklappklapp*

nä nu mina små gullungar nu måste jag gå och sussa om jag ska orka upp och tvätta imorgon

sov så gott

2 kommentarer to “mariasblogg.nu”

  1. KlappKlapp! =) Bra jobbat Stefan 😉

  2. Tackar så mycket! 😀

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)