Hem » Mitt liv » Lyckad Hattfest

Lyckad Hattfest

21 december 2008

Måste säga att festen igår blev väldigt lyckad. Alla var impade av Stefans knäck och mina marshmallowgodisar. Tyvärr så hade jag köpt en STOR påse jordnötsringar som jag tänkt vi skulle mumsa på, men var tvungen att lägga undan dem för annars hade Blomman inte kunnat andas och det är ju lite ojuste. :wink: men min bror blir nog glad för han älskar jordnötsringar och jag tänkte ge de till honom. Bara han inte är kinkig över att de ligger i en systemetkasse, var den enda jag hade.

Uppslutningen var väldigt bra…ca15 pers…med tanke på att TMEIT hade sittning (hade jag ingen aning om). Våra gäster var väldigt duktiga och alla hade hatt på sig. Jag, ICA, Lollo (ICAs kompis), Helan och Blondie (som numera är brunhårig) skapade FestCharader och lekte det. Askul definitivt något som kommer att återkomma det lovar jag :razz:. Sen sjöngs det lite SingStar och resten av natten ägnades åt sanningellerkonsekvens…hehe mycket tok avslöjades och utfördes. Tyvärr så avvek jag vid två tiden eftersom jag fick en sån förbannad mensverk att jag bara ville lägga mig i ett hörn och dö, men de andra fotsatte till halv sex typ så jag missade nog de mest gottigaste ögonblicken :lol:.

Det var i alla fall en väldigt trevlig fest och jag vill tacka alla våra vänner som var här och gjorde den så trevlig.

p1010089

Så här fina var vi i våra hattar. Finns mer bilder från festen på FaceBook

One Comments to “Lyckad Hattfest”

  1. Mycket trevlig tillställning, mindre trevligt att jobba dagen därpå >_<
    Ni är fantastiska!
    Kram och god jul :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)