Hem » Mitt liv » Huva huva sommarstuga

Huva huva sommarstuga

15 december 2008

Nä ni, nu på morgonen ska jag göra något som jag verkligen inte tycker om…till tandläkaren och borra…huh

Tänk på en stackars Maria nu när hon utstå denna prövning :shock: Dyrt är det också, inte nog med att de ska sticka och göra illa mig de måste ta mina pengar dessutom…usch, jag vill inte.

När jag var lite var min högsta önskan att jag aldrig skulle få hål, den gick uppenbarligen inte i uppfyllelse. Tråkigt tycker jag eftersom det hade varit det bättre både för min ekonomi och mentala hälsa att slippa dessa monster.

Inte ens är mamma där och håller mig i handen heller

>>>>>>>>>> drygt en timme senare<<<<<<<<<

Ja men det gick ju bra, som vanligt var det mest smärtsamma egentligen när hon gav bedövning. Dock var hon tvungen att lägga lite extra och kom åt nerven så det kändes som att hon skvätte frätande syra på kinden eller gav mig en elstöt. Vilket ledde till att jag nu är bedövad i hela vänstra sidan av ansiktet inklusive ögat.

Stefan tyckte det var jätteroligt när jag ringde honom för att ”berlätta att jag val bedlövad i halva ansliktet” han tyckte jag lät som en Asiat med brytning.

Tandläkaren sa också det borde försvinna efter 3 timmar men att ibland kan det hålla i sig ett dygn…jippie typiskt min otur…men men jag överlevde i alla fall tandläkar besöket

One Comments to “Huva huva sommarstuga”

  1. Men du är söt min älskling! Det gör inget att de är dyra, de lagar ju dig till den bästa som finns :)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)