Hem » Mitt liv » Härliga tider!

Härliga tider!

13 december 2008

Jag färgade håret och klippte mig i torsdags, tyckte jag var värd att vara lite fin när vi skulle ut på så fin middag. Det ’r så snuskigt billigt att klippa sig i Kista, klipp+färg+fön+hårproduktkit gick på 1100kr *sjukt billigt*.

Konstigt var dock när jag satt där i stolen och hon kletade på färgen i håret var att det började klia som FAN, jag höll på att bli tokig, blev lite orolig också trodde jag fick en allergisk reaktion eller nått. Men jag fick en kam att sitta och peta med när färgen skulle verka och det gick över efter ett tag.

Man kan inte beskylla frisörskan för att vara så försiktig, hon drog och slet i håret, frågade eller snarare sa att ”du är väl inte håröm” och jag bara nickade lite försiktigt ”nej då”. Filosoferade också när hon skulle skölja ur färgen och tvätta håret över VARFÖR det måste vara så obekvämt. Man halvsitter och lägger hela tyngden av huvudet på en porslinskant som nästan stoppar allt blod till hjärnan,  man kan ju tycka átt det skulle kunna vara standard att ha nån form av silikonkant där man har nacken. Det är inte bara i kista som det är så utan överallt så har de de där obekväma porslinskanterna, tråkigt tycker jag för det är ganska behagligt när någon annan tvättar ens hår.

jag på Le rouge

Så såg det ut där vi satt på Le Rouge. Så fint. Här ser man hårfärgen lite också

Hur som haver blev jag väldigt nöjd med min nya färg…

Kan meddela att vårt bemärkelsefirande var helt fantastiskt. Le Rouge var en magnifik restaurang med otroligt god mat! Det var som att kliva in i en fransk salong på 1800talet, underbart, personalen var klädda i temakläder och var så otroligt service minded och kunniga i allt de sa. WE LOVED IT!!!!!!…..men så blev ju notan därefter också….harkel.

Efter middagen släntrade vi iväg till Chinateatern, föreställningen var superkul, bortset från att kristin meltzer var med och jag är inte speciellt förtjust i henne. Det var hursomhelst en toppenkväll.

Inte lika toppen att kliva upp 05.30 dagen efter och släpa sig till jobbet. Huh det var kyligt ute och jag missade

stefan på le rouge

dessutom bussen, så jag fick stå en kvart i kylan och regnet. I en busskur dock men allt blir blött i alla fall speciellt när en bil bestämmer sig för att splasha rakt igenom den vattenpöl som ansamlat sig framför kuren så jag blev stänkt över hela kroppen….mmmm mysigt.

Efter en lång arbetsdag var det i alla fall julfest på DISK att se framemot. Väldigt mysigt, vi åt julbord, de andra drack glögg och hade secret santa. Jag fick supercoola Laser Fingers, olik färgade lampor som man satte fast på fingrarna och kunde laserskjuta folk med, alla var jätte avis på mig…hihi

Idag ska vi vara hemma, käka pizza (hemkörd såklart) och titta på gossip girl. Jag älskar bakisdagar, fast jag ska försöka plugga lite också. Hamnade i en väldigt intressant diskussion med en diskare igår om just New Age och hur dagens samhälle bara fokuserar på att tillfredställa ett materiellt behov men glömmer det känslomässiga…jaja nu ska jag inte bli för djup hihi.

Tänkte berätta att jag ska börja med en ny grej i min blogg där jag har mina bästaste tips, för alla er att njuta av. Det kommer vara saker som jag tycker är bra och vill tipsa om, de kommer ha en egen kategori. Anledningen till varför jag nämner detta nu och inte bara börjar, är för att jag har en del tips redan som jag skrivit om och därför kommer jag måsta (eller vill) att de ska vara med i Bästa Tipsen så det kommer komma en del tips på rad nu. Hoppas att ni gillar de =)

Ah nu kom pizzorna…*vinkivink

2 kommentarer to “Härliga tider!”

  1. Jag älskar din bakgrund, det är så himla fint och roligt med bilderna på dig.

  2. Vad kul att höra att det inte är bara jag som tycker det är fint 😉

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)