Hem » Bästa tipsen » Grupp F12

Grupp F12

13 december 2008

Bästa Tipsen

Detta är en grupp restaurang som startars av bland annat Melker Andersson (var årets kock några gånger). Super god och lyxig mat och meningen med restaurangerna är att de ska vara som ett vardagsrum, härligt då de inte blir så uptight och fancy pancy. Det finns ingen dresscode och inga problem att ta med barn. Hursomhelst är det toppen mat, passar mig och Stefan som är riktiga restaurangnjutare.

Väldigt bra service, servitörerna och servitriserna vet vad de sysslar med, man känner sig verkligen omhändertagen. Denna positiva kritik gäller alla restaurangerna inom gruppen, i alla fall de tre vi varit på men jag är säker på att de andra är lika bra.

Vi har varit på sidfotsmak sidfot_grillsidfot_lerouge och kan rekommendera de starkt.

Bra att nämna är dock att priset blir därefter, vår nota på Le Rouge slutade på 2200kr, dyrt kan tyckas  men det är så värt det.

Så om du/ni känner för att lyxa till det lite >>GÅ DIT<<

inspiration_logo

Inga kommentarer to “Grupp F12”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)