Hem » Gallerier, Mitt liv » Glada dagar och God fortsättning

Glada dagar och God fortsättning

28 december 2008

Oj oj vad tiden går fort, nu är jul över och snart är det nytt år. Det har varit ganska hektiskt de senaste dagarna, men väldigt mycket roligt. Stefan köpte en lite julklapp åt oss, en systemkamera! Jätteskoj, så vi har tagit en hel del bilder :grin:

Julafton i Haninge var trevlig, väldigt lugn med Jag, Stefan och hans föräldrar. Jag är ju van vid full stuga med syskon + barn samt andra släktingar. Men det gick ju bra det också, man måste helt enkelt förlika sig med att det kan inte bli samma sak som hemma hos sin familj och det gör ingenting heller. Saker förändras och det var många år sedan jag förlikade mig med att Jul är en väldigt föränderlig högtid.

Juldagen flöt väldigt bra (vi brukar vanligen fira den med mammas sida av släkten hemma hos mormor, som nu är död om någon missat det) även om hela dagen var lite konstigt och det låg något i bakhuvudet och spökade. Men sorg får inte riktigt plats i min bubbla så jag har några biffiga hjärnceller i svartkostym samt solglasögon som tar hand om de känslorna och ser till att de försvinner.

På annandagen susade vi upp till Sundsvall och julfirades med familjen dagen efter. En väldigt härlig, stojig och mättande dag. Många fina klappar fick och gav vi.

Idag (den 28e) har jag och Stefan njutit av syskonbarn med skoter, pulka och mys framför Astrid Lindgren film. Det är verkligen helt fantastiskt att få komma upp hit och umgås och åka pulka med syskonbarnen, så skönt att få gömma undan det i själen att plocka fram under tråkiga tentaångestfyllda tillfällen.

Det mesta känns bara roligt just nu, hittills har vistelsen varit fantastisk och imorgon ska vi åka upp till fjällen för att fira nyår med en av mina bästaste bästisar. Livet leker och det är en massa SNÖ på backen :razz:

Klicka på bilderna för att se stora:

2 kommentarer to “Glada dagar och God fortsättning”

  1. WOW, vem e snyggingen på tåget?! =)

  2. Jag vet inte, var nån random snubbe som satte sig vid oss…skit jobbig… 😛

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)