Hem » Mitt liv » Fluffelifluff

Fluffelifluff

18 december 2008

Oh det är nästan så att solen lyser idag, den tjocka gråa regninga sörjan till himmel som vi haft de senaste dagarna har nu bytts till en blå och vit strimmigt fluff. Så härligt, borde verkligen ta en promenad. Fast den hinner jag nog inte, tänkte svänga förbi bibblan och låna lite böcker om new age innan jag susar till jobbet. Får njuta av promenaden till centrum istället, fast det är ju inte riktigt samma sak som att gå ut och gå bara för att gå inte för att man ska någonstans.

Mycket att se fram emot nu, på lördag har vi Hattfest hemma hos oss och nästa vecka är det julafton och på annandagen får jag åka hem till kära sundsvall. Uppsatsmolnsstenshelvetet har lättat lite från bröstet också, har läst det mesta av litterarturen och skulle faktiskt kunna sätta mig ned och skriva lite…kanske börjar lite nästa vecka, beror på hur böckerna jag lånar idag ter sig.

Livet känns ganska fluffigt just nu och då är det viktigt att älta lite i det :razz: det är inte så ofta livet är så fluffigt som just nu. Det enda som fattas är snö och Stefan. Han började jobba 06.00 imorse till kl 14, jag börjar jobba kl15 till 20.30, så vi ser inte mycket av varandra idag. Får mysa lite ikväll och skriva klart julkorten, ja vi är sämst fattar inte varför det ska vara så svårt att skicka några julkort. Det enda man behöver göra är att skriva våra namna, trycka på ett frimärke och lägga de i en gulbrevlåda. Inte så svårt kan tyckas, men det är väl just det som är problemet. Det är för lätt och man tror det finns alltid i världen tills det helt plötsligt är 5 dagar kvar till dopparedan.

Nä ni nu ska jag nog laga lite lunch för monstret i magen börjar göra sig gällande

FluffeliFluff

Inga kommentarer to “Fluffelifluff”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)