Hem » Mitt liv » en händelserik helg

en händelserik helg

7 december 2008

nu börjar även denna ömsom jobbiga ömsom trevliga helg lida mot sitt slut.

Bäst har nog varit det gnistrande snön, så härligt att få lite snö, det är bedrövligt hur fattigt det är på den fronten i Stockholm. Imorse efter jag petat på Stefan och frågat om han var vaken, så uttryckte han en önskan ”Idag vill jag leka snöbollskrig och åka snowraiser med Arvid”. Jag älskar verkligen min sambo för att han är en så härlig barnälskande pluppis. Vi gjorde i alla fall slag i saken och susade iväg till min syster som precis var påväg ut i snön. Vi åkte skoter till pulkbacken, swishade matta och snowraiser så snön sprutade och grillade korv…en helt underbar dag, jag sa de till syster att det är sådana här dagar som man lever på hela året.

Ikväll så åt hela familjen hemma hos min bror. Vi har börjat med att köra knytis, helt suveränt eftersom alla har ork att lyxatill sin del. Mamma bidrog med älgstek, sås och bröd. Bror m.fl gjorde gudomlig potatisgratäng och höll med julmusten. Syrran gjorde brierulladihonungochpistagenötterpågrovtbröd snittar, glögg och sallad. Jag och Stefan bakade kladdkaka med blockchoklad i (asgott, rekomenderas) och grädde/glass/maränger till. En mycket smaskig söndagsmiddag och väldigt trevligt sällskap.

I lördags var vi på Julmarknad med syrrans familj och mamma, väldigt mysigt med en massa knallar som sålde tomtar och knäck. Vi inhandlade lussebullar och mjukttunnbröd. Där var det också så där gnistrande vitt och snön singlade ned. Synd bara att det var så mycket folk att man kunde få torgskräck, parkeringsplatsen var full och jag tror att hela Sundsvall bestämde sig för att ta med hunden. Jag fattar inte varför man vill utsätta en stackars hund för denna folksamling, måste vara någon underlig vilja att visa upp den. Det kan knappast vara för hundens skull, de måste bli så tokstressade av alla fötter som trampar överallt.

Träffade konstigt nog inte så många bekanta, bortsett från en från teatern, man kan tänka sig att det borde varit flera där jag kände eftersom det var så vansinnigt med folk. Fast å andra sidan såg man väl inte varandra i folkvimmlet.

Imorgon blir det att åka hem till ett pissregningt Stockholm och uppsatsbajsplugg. Men vi ska i alla fall gå på sittning (för er som nte vet är det en fest med middag som man går på inom klubbmästerivärlden) imorgon kväll, det blir kul. Glömde nästan bort att jag och Stefan firar 2år och 1årig förlovning idag, men det ska vi fira på torsdag. Stefan har planerat något och jag får inte veta någonting, bara att jag ska ha fina kläder på mig…typiskt honom att vara hemlighetsfull, dock har han faktiskt lyckats hålla det för sig själv hittills, han brukar ha svårt att hålla masken och inte berätta, eller så listar jag ut vad det är.

Nä nu är det bäst att jag packar………

2 kommentarer to “en händelserik helg”

  1. Grattis får man väl säga till årsdagen då :) Blir verkligen avundsjuk på snön, skotern, pulkan å grillade korven. Det är verkligen så mysigt de kan bli! Själv ha jag och syster trampat Stockholm runt å inhandlat klappar hela helgen :)

  2. Åhh, vad jag blir avundsjuk på er! Vill också åka pulka och äta grillad korv men istället sitter jag här med en kopp te och typ femton böcker och tentapluggar… Grattis till 1 och 2-årsdagen förresten =) Tänk att tiden gått så fort! Kramar =)

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)