Hem » Mitt liv » Bradag

Bradag

3 december 2008

Ja denna dag har varit väldigt bra, trots att jag inte gjort något vettigt… förutom att luncha med Sara och köpt två linnen såklart ;P

Vi åt på stans bästa café, väldigt mysigt nästan lika bra som Tinell’s var hemma i Sundsvall. Måste faktiskt premiera Stefan för detta fynd, han släntrade in där i sommras för lunch och insåg att detta skulle Maria och hennes pack gilla och mycket riktigt blev jag förälskad. Kul också att det är en gammal kårkompis som startade det.

Det är skönt att ha hittat ett favvofik, spenderade förmodligen större delen av min gymnasietid på café. Bland det bästa som finns är att sitta i en soffa timtals sippandes te och äta god bulle. Jag kan i alla fall starkt rekommendera detta underbara café, väldigt mysigt mitt i gamla stan med sköna retro möbler och delikat mat. Man kan äta där med gott samvete eftersom de specialiserar sig på Fair Trade produkter, finns en jättefin butik med en massa tunikor och t-shirts med coola tryck även detta fair trade såklart. Surfa in på deras hemsida och kolla in:

>> www.cafemineur.se <<

Det blev inte Bond igår, vi såg Twilight istället, den var faktiskt bra. Romantisk med en äventyrstwist, kanske lite mycket highschool film.

Imorgon åker vi till Sundsvall, ska begrava min mormor på fredag. Känns tungt men tror det kommer vara skönt att få säga hej då. Jag lever liksom i en liten bubbla här nere där det faktum att min mormor dog för två veckor sedan är ganska avlägset, men jag bearbetar nog det på mitt sätt. Jag har alltid varit ”the strong and silent type” av någon dum anledning, hade föredragit att hulka och stortjuta lättare blir så mycket som stängs inne när man dummar sig som jag gör. Tur att jag har Stefan att prata med, även om han ibland energiskt försöker laga med lim och tejp när han inte behöver. Typiskt killar att tro att de måste fixa allt och komma med en lösning =). Ett tips till alla killar som kanske läser detta, ibland räcker det med att lyssna utan att försöka komma med en lösning. Men du Stefan, jag älskar dig för att du finns hos mig *puss*

Nu är det dags för roomservice…

Inga kommentarer to “Bradag”

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)