Hem » Mitt liv » Adventsstök

Adventsstök

28 november 2008

Haha nu har JAG skaffat en blogg, snacka om att Sara kommer bli förvånad. Får se hur det går, kan hända

Fina småtomtar

Fina småtomtar

att jag kommer tröttna efter en månad eller inte ha tid. Har vansinnigt mycket att göra har jag insett.

Idag har vi städat och fejat inför advent, eller julpyntat kanske man skulle säga. Jag gillar att ha juligt i lägenheten och eftersom vi inte är hemma på jul är det bäst att börja i tid. Det blev så fint i alla fall. Har skaffat 3 nya små tomtar tills i år, de är så gulliga eller hur…

Ikväll ska vi på DISK:s aktivfest, dvs en fest för alla som är aktiva inom Stefans studentkår DISK. Det kommer bli jättekul tror jag, tyvärr kan jag inte ha på mig min nya fina svarta ovve eftersom jag klistrat på en massa nya märken och inte hunnit sytt fast alla. Den kommer bli så fin, kommer definitivt lägga upp en bild

Nu får det vara nog för telefonen ringer…….

6 kommentarer to “Adventsstök”

  1. Schysst blogg älskling! Tomatarna vart faktiskt fin tycker jag!

  2. Snacka om att både Sara å Jenny blev förvånade! Vilka tomatar menar Stefan?

  3. ahum eventuellt de på bilden kanske….duh….;)

  4. Men de e väl tomtar ändå? Inte tomater?

  5. Men förlåt så mycket då.. jag menade ju såklart tomtar.. alla kan faktiskt skriva fel 😉

  6. hehe jag läste inte att han skrivit tomatar ist för tomtar 😆

Leave a Reply

(måste anges)

(måste anges)